Afscheid van Otavalo
Vandaag een beetje een teleurstelling, maar die horen er ook bij. De geplande hike van 5 uur gaat waarschijnlijk niet door. Het heeft de hele nacht geregend en volgens Edgar, de baas van het hostel ( ik moet altijd aan de Aristocats denken als ik zijn naam hoor. Het is ook een beetje zo´n ventje) kun je er nu niet lopen. Wel heel jammer want het is zo´n beetje het mooiste meer in de buurt.Nu besteden we onze ochtend heel nuttig door naar een internet cafe te gaan en wat dingen te regelen voor het vervolg van onze reis. En zo heb ik dus ook even de gelegenheid om nog wat op mijn reisblog te schrijven. Gisteren was heel leuk. Eerst ´s morgens naar de Mercado de los Animales geweest. Dat was wel heel bijzonder. Overal staan mensen met varkens, koeien en paarden aan touwtjes. Zakken vol kippen en konijnen en af en toe een doosje met jonge hondjes. Zo´n hondje is net 3 dollar, de meeste spulletjes op de markt zijn duurder. Maarja, we kunnen geen hondje meenemen of wel. Het was wel de gelegenheid voor ons om mensen te fotograferen. Dat hebben we dan ook gedaan. Toen snel door naar de gewone markt op Plaza de los Ponchos. Daar wat mooie spulletjes gekocht en goed onderhandeld, tenminste dat gevoel had ik en een doosje Cocathee gekocht.
Gisteren voor het slapen een sterke kop Cocathee gemaakt met de dompelaar van Maarten. Ik weet niet of het door de Coca kwam of door het overhoren van Spaanse woordjes,maar de rest van de avond hadden we vreselijk de slappe lach.
Brechje is nu ook weer blij, Timmo is goed aangekomen! Gennieten met z´n tweetjes!
Ik zie net dat het zonnetje doorbreekt, dus we trekken de wandelschoenen aan en gaan alsnog op pad. Hasta luego!
Oma Rietje:5 mei 2013mijn reactie komt op het volgende verhaal. mama
Door:6 mei 2013wat leuk en spannend om het allemaal te lezen!!!!!!!liefs Door